La Policia Nacional desmantella a Xirivella i València dues plantacions de marihuana “indoor” i deté a tres persones

Dilluns, 16 Novembre 2020 10:28 Escrit per  Publicat en Successos Vist 422 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Agents de la Policia Nacional han desmantellat dues plantacions de marihuana "indoor" i han detingut a tres homes com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric, imputant-se també a un d'ells tinença il·lícita d'armes. S'han intervingut un total de 945 plantes de marihuana, set quilos de cabdells de marihuana, 47,6 grams de pel que sembla cocaïna, una pistola de salva modificada i municionada amb calibre 22, un rifle, 90 cartutxos del calibre 22 i 300 euros en efectiu així com tota la infraestructura i elements per al cultiu de marihuana "indoor" (llums, extractors d'aire etc).

 

A Llíria

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies i detectar-se en la localitat d'Aldaia a diverses persones que distribuïen de manera esporàdica xicotetes quantitats de marihuana. Fruit dels dispositius de vigilància establits es va identificar als subministradors i es va localitzar un xalet aïllat en la localitat de Lliría dotat amb grans mesures de seguretat, càmeres de videovigilància o seguretat les 24 hores, on pogueren estar cultivant la marihuana.

 

Els agents van establir diversos dispositius de vigilància i seguiments, i davant l'evidència de la possible existència d'un delicte per la forta olor de marihuana provinent de la parcel·la, van practicar un registre on van detenir a dos homes 40 i 66 anys que es trobaven en aqueix moment a l'interior del xalet, i van intervenir 852 plantes, 47,6 grams de cocaïna, una pistola de salva modificada i *municionada amb calibre del 22, un rifle, 90 cartutxos del calibre 22 i 300 euros, així com tota la infraestructura i elements per al cultiu de marihuana "indoor" (làmpares, extractors d'aire etc).

 

Una altra plantació indoor

En la localitat de Xirivella els policies van tindre coneixement de la possible existència en un pis d'una plantació "indoor" de marihuana, per la qual cosa després d'una sèrie d'investigacions i establir un dispositiu de vigilància per a determinar la seua existència, van poder comprovar que de l'habitatge, la qual romania en tot moment amb les persianes baixades, emanava una forta olor de marihuana.

 

Els agents van esbrinar la identitat de l'home que residia en l'habitatge i després d'entrevistar-se amb el mateix per a esclarir els fets, aquest va accedir voluntàriament a la realització del registre del seu domicili amb un resultat 93 plantes de marihuana intervingudes, així com set quilos de cabdells de marihuana i tots els utensilis necessaris per al seu cultiu (12 balastos elèctrics, 12 portalàmpades, 2 filtres de carboni, 2 extractors d'aire i 2 aparells d'aire condicionat).

 

Els policies ho van detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

 

Els tres detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Modificat el Dilluns, 16 Novembre 2020 10:31