Detingut un home a Paterna per apropiar-se de més de 6000 euros de la comunitat en la qual vivia

Dilluns, 23 Novembre 2020 10:48 Escrit per  Publicat en Successos Vist 197 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a un home, de 47 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'estafa en apropiar-se de més de 6000 euros de la comunitat de veïns quan exercia de president, posteriorment es va anar del domicili sense esmenar el deute.

 

Durant els anys 2012 i 2018 quan actuava de president, l'edifici entrà en un estat d'abandó notable, ja que no es duien a terme les reparacions o substitucions necessàries, arribant fins i tot a tallar-los el subministrament de llum en diverses ocasions per impagament, al·legant el president que no hi havia fons.

 

Davant la situació de la comunitat els veïns van optar per contractar un administrador i canviar la presidència, sospitant que els fons de la comunitat s'estaven gastant indegudament, reconeixent el mateix president que s'havia quedat amb més de 6000 euros per circumstàncies personals, a més de deixar un deute per rebuts impagats de més de 400 euros.

 

Encara que va reconéixer haver desviat els diners per als seus interessos i comprometre's en què faria front al deute a poc a poc, va abandonar el seu habitatge, deixant-la en un estat lamentable i sense facilitar el seu parador.

 

Finalment els agents van esbrinar el domicili actual del sospitós i després de localitzar-lo, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'estafa.

 

El detingut, amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat no sense abans ser informats de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això fóra requerit.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 23 Novembre 2020 10:50