La Policia Nacional posa fi a una festa il·legal en un pis en la qual participaven 14 persones

Divendres, 26 Març 2021 09:19 Escrit per  Publicat en Successos Vist 156 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a dos homes, de 21 i 39 anys, d'origen italià i peruà, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat, després de pel que sembla arremetre contra els policies que tractaven d'identificar-los per participar en una festa il·legal a l'interior d'un habitatge.

 

Els fets van ocórrer la nit del dimecres, sobre la una de la matinada, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a un domicili del districte valencià de Marítim, on pel que sembla s'estaria celebrant una festa il·legal.

 

Una vegada allí, els agents van comprovar que des d'un habitatge de la primera planta s'escoltava música, veus de diverses persones i colps, per la qual cosa van anomenar a la porta a fi de comprovar el que estava succeint a l'interior.

 

Després de diverses crides, un home va entreobrir la porta del pis, si bé en cap moment va retirar la cadena de seguretat, i va manifestar als agents que es trobava reunit amb quatre amics. Els policies li van sol·licitar la documentació a fi d'identificar-ho, però en el moment en què l'agent va introduir el seu braç per a agafar-la per l'obertura de la porta, l'home, de manera sorprenent, va tancar fortament, quedant l'avantbraç del policia atrapat entre el marc i la porta, havent de ser alliberat per la resta d'agents. Aquest fet li va produir lesions al policia, que va haver de rebre assistència sanitària.

 

Tot seguit, l'home va increpar als agents dient-los “fills de puta, ací no podeu entrar, estem de festa; deixen-se anar d'ací, 'maderos'”. Per tot això, els policies van aconseguir detindre-ho com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat.

 

Tots els identificats, proposats per a sanció

Seguidament, els agents van sol·licitar que isqueren del pis tots els que allí es trobaven, identificant a altres 12 persones de diferents nacionalitats, amb edats compreses entre els 20 i 29 anys, que van ser proposades per a sanció per incomplir la normativa vigent davant la Covid.

 

Poc després, de l'interior del pis, on presumptament ja no s'havia de trobar ningú, va eixir un home en actitud agressiva i desafiadora, que va intentar propinar una punyada als policies, alhora que els deia “policies de merda, heu acabat amb la festa i us pegaré; on estan els meus amics, cabrons”. Per aquest motiu, els policies també el van detindre com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat, resistint-se aquest, propinant-los puntades i colzades.

 

Els dos arrestats, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Modificat el Divendres, 26 Març 2021 09:20