Els bombers actuen a Alaquàs, en afonar-se una terrassa

Dimarts, 25 Mai 2021 10:26 Escrit per  Publicat en Successos Vist 206 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han actuat a Alaquàs, després que una terrassa d’un habitatge es precipitara al pis de baix. Els fets han ocorregut a les 13:36 al carrer Madre Josefa Campos de la localitat.

 

La casa afectada es trobava a la primera planta d’una finca. De sobte, la terrassa s’hi ha afonat.

 

Fins al lloc s’hi han desplaçat especialistes de la Unitat de Rescat en Emergències i Catàstrofes (UREC) del Consorci de Bombers, així com bombers del parc de Torrent amb sergent, Oficial del Consorci i diversos comandaments del mateix. Una vegada inspeccionat el terreny, els efectius del Consorci han comprovat que no hi havia persones atrapades baix dels enderrocs, que havien caigut íntegrament sobre un baix comercial sense activitat. Tampoc els propietaris de la casa on s’hi ha afonat la terrassa han patit danys.

 

Els bombers de la UREC del Consorci han hagut d’assegurar l’espai, apuntalant-lo en diversos punts. Cal recordar que la UREC és una unitat altament especialitzada, i entre altres escenaris, els seus especialistes estan preparats per a intervenir a llocs que han patit enderrocs, com ara terratrèmols, explosions, o en situacions com la viscuda a Alaquàs.

Modificat el Dimarts, 25 Mai 2021 10:29