Detinguda una dona a Mislata després de furtar més de 7.000 € del domicili on treballava com a empleada de la llar

Dilluns, 21 Febrer 2022 08:56 Escrit per  Publicat en Successos Vist 228 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Mislata a una dona de 36 anys com a presumpta autora d'un delicte de furt després de, pel que sembla, apoderar-se de 7.300 euros que es trobaven guardats en un calaix en el domicili on treballava com a empleada de la llar.

 

Els fets han ocorregut al voltant de les 16.30 hores, quan els policies han sigut comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a un domicili de la localitat, on pel que sembla l'encarregada de la neteja havia sigut gravada apoderant-se de diverses pertinences, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

 

Una vegada en el lloc, els agents s'han entrevistat en el portal amb els propietaris de l'habitatge, els qui han afirmat que la setmana passada els havien desaparegut 7.300 euros que estaven guardats en un sobre ocult en el calaix de la tauleta del dormitori. En sospitar de l'empleada de la llar, van instal·lar una cambra i van col·locar dins del sobre papers en lloc de diners.

 

Aquest dia, moments abans de ser avisada la patrulla policial, els propietaris van observar a través de l'habitació a l'empleada obrint aquest mateix calaix, traient el sobre i revisant-lo, per a, tot seguit, estranyada, continuar registrant-lo, introduint tot de nou en el seu interior transcorreguts uns segons.

 

Els agents, després de manifestar els propietaris de l'immoble que la sospitosa continuava en l'habitatge, van pujar al pis i li van interrogar sobre el succeït. La dona va confessar que s'hauria apoderat de 7.300 euros i que tenia els diners guardats a la seua casa.

 

Davant aquests fets, els agents l'han detinguda com a presumpta autora d'un delicte de furt. Els diners sostrets han sigut retornats als seus legítims propietaris.

 

L'arrestada ha sigut posada en llibertat una vegada sentida en declaració, després de ser advertida de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerida.

Modificat el Dilluns, 21 Febrer 2022 08:58