La Policia Nacional deté a Manises a una dona que va facturar una maleta repleta de marihuana amb destinació a Londres

Dimarts, 03 Mai 2022 12:25 Escrit per  Publicat en Successos Vist 152 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Policia Nacional ha detingut a una dona de 46 anys, d'origen anglés com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública després de facturar en l'aeroport de Manises (València) una maleta amb 14 paquets de cabdells de marihuana seca amb un pes aproximat de 15 quilos.

 

La detenció ha tingut lloc en el marc d'un dispositiu disposat en l'aeroport valencià de Manises per a la prevenció de furts i robatoris davant l'augment significatiu de passatgers en les últimes setmanes.

 

Els fets van succeir al voltant de les nou del matí, quan dos agents de paisà que es trobaven realitzant labors de prevenció van observar a una passatgera en el taulell d'una companyia aèria, facturant una maleta de grans dimensions amb destinació a Londres. Aquesta tenia una actitud estranya, trobant-se la mateixa bastant nerviosa i inquieta en adonar-se de la presència d'una patrulla de Policia Nacional uniformada en companyia d'una unitat de Guies Canins que estava en els voltants. Els agents van comprovar que la dona va relaxar la seua actitud després de facturar la maleta i dirigir-se a la zona d'embarcament i control de passatgers.

 

Per tot l'anterior i davant les sospites que poguera haver facturat alguna substància il·lícita, es localitza la maleta gràcies a la col·laboració de Guies Canins de Policia Nacional.

 

Després de passar la maleta per l'escàner, es va observar que la mateixa poguera contindre efectivament alguna substància il·legal, per la qual cosa es va traslladar a dependències policials i es va localitzar a la propietària abans que embarcara en l'avió.

 

Una vegada reconeguda la maleta per la sospitosa com de la seua propietat i després d'informar-lo de les sospites, aquesta la va obrir, podent comprovar els agents com a l'interior de la mateixa es trobaven 14 paquets de cabdells secs de marihuana envasats al buit, que després de ser pesats van llançar un pes aproximat de 15 quilos.

 

Davant tals fets es va procedir a la detenció de la sospitosa com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública i a la confiscació de la maleta amb la droga, evitant així que la substància arribara al mercat internacional per a la seua venda i distribució.

 

La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Modificat el Dimarts, 03 Mai 2022 12:26