Hospitalització

Divendres, 18 Desembre 2020 11:58 Escrit per  Germán Cervera Publicat en Veterinària Vist 184 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Igual que succeeix amb les persones, els animals també requereixen, en algunes ocasions, hospitalització per a poder recuperar-se d'algunes patologies. En Hospital Grup Veterinari Torrent oferim servei d'hospitalització 24 hores, en el qual els animals que requereixen majors cures dels quals es poden oferir en el domicili habitual, estan plenament atesos i contínuament vigilats i monitorats per, almenys, un veterinari i un auxiliar durant les 24 hores del dia.L'ús d'aquest servei és més habitual del que a priori es pot pensar, algunes de les patologies més comunes dels nostres animals de companyia requereixen o és més que recomanable l'hospitalització per a vigilància i tractament de símptomes, amb l'administració de fluids i medicació injectable i poder reaccionar a temps davant qualsevol imprevist o empitjorament de l'estat de l'animal. Algunes malalties tan comunes com gastritis amb deshidratació, pancreatitis, crisis convulsives, episodis de febres altes, problemes respiratoris i moltes altres són d'hospitalització quasi obligatòria, i s'ha demostrat l'èxit del tractament hospitalari davant el tractament a casa.Aquest servei cobra encara més importància, si cap, en certes malalties infeccioses, que, sense el degut tractament, podrien resultar mortals per als nostres animals, com parvovirosis entre altres, en cas de gossos o PIF en cas de gats. En Hospital Grup Veterinari Torrent disposem d'una sala d'hospitalització especial per a problemes infecciosos i li donem molta importància tant al tractament de malalts com a evitar la propagació d'aquestes malalties infeccioses.

 


D'altra banda, també se sol fer ús del servei d'hospitalització 24 hores després de certes cirurgies, en les quals considerem que és important la vigilància del pacient i comprovar que no hi ha cap mena de problema postintervenció i la recuperació anestèsica és total, abans de tornar a casa per a acabar la recuperació. Disposem de zones independents per a gossos, gats i animals exòtics totalment equipades, els animals s'allotgen de manera individual, minimitzant l'estrés, es registren en tot moment els tractaments administrats i s'anoten contínuament les dades de monitoratge del pacient.


Esment a part per al servei d'UCI, en el qual, els animals més greus, reben tota classe de cures i estan permanentment monitorats per un equip de mínim dos professionals, siga l'hora que siga, preparats per a afrontar qualsevol imprevist i oferir a la seua mascota els millors tractaments per a ajudar en la seua ràpida recuperació. Al nostre hospital disposem de respiradors, monitors, servei de quiròfan 24 hores i tot l'equipament necessari per a poder oferir un servei UCI de qualitat i ajudar als animals en estat més greu.Poques coses hi ha en el nostre treball més satisfactori que poder donar l'alta a un animal hospitalitzat durant diversos dies, totalment recuperat i veure com es reuneix de nou amb la seua família. Penseu que mentre han estat internats, aqueixa mascota ha format part del nostre equip i és inevitable crear vincles amb ells. La seua recuperació és la nostra recompensa després d'estar moltes hores al costat d'ells.

 

Germán Cervera, veterinari.

Hospital Torrent

Grup Veterinari

C/ Padre Méndez, 134 · Torrent

Telèfon: 96 158 17 40

Modificat el Divendres, 18 Desembre 2020 12:00