L'Associació Professional de Periodistes Valencians dedica la seua II Gala Solidària a la Fundación Pequeño Deseo

Dilluns, 12 Juny 2017 10:21 Escrit per  Publicat en València Vist 545 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Associació Professional de Periodistes Valencians (APPV) celebra el dijous 15 de juny la seua II Gala Solidària. L'objectiu de la iniciativa consistix a donar suport a a una organització no governamental (ONG) amb àmplia implantació a la Comunitat Valenciana. En este cas, l'entitat escollida pels socis de APPV en l'assemblea anual del 2016 va resultar la Fundación Pequeño Deseo l'acció del qual se centra a complir els desitjos de xiquets hospitalitzats.

La II Gala Solidària tindrà lloc en el restaurant La Hípica, a València, a partir de les 21 hores. En ella intervindran, també de manera altruista i amb l'objectiu d'ajudar a Fundació Xicotet Desig, el Cor Allegro de l'ONCE i la batucada d'Almacena Tró de Bac. Després de les actuacions i el sopar, es durà a terme una rifa solidària, gràcies a les aportacions de més de 30 empreses, que han donat per a esta gala des de cistelles de fruita fins a vi, tovalloles, sopars en restaurants o estades de finalització de setmana en hotel. Cadascuna lliura donatius relacionats amb la seua activitat comercial.

La finalitat d'esta gala solidària consistix a ajudar a divulgar l'activitat de l'ONG protagonista, en este cas la Fundació Xicotet Desig, i a recaptar fons per a contribuir a la seua causa filantròpica. L'any passat, en la primera edició de la gala, l'entitat beneficiària va ser Payasospital, organització valenciana que també dedica el seu esforç a xiquets hospitalitzats. La gala, celebrada en un abarrotat restaurant de l'Il·lustre Col·legi de Metges de València, va permetre obtenir 1.500 euros per a la citada ONG.

L'Associació Professional de Periodistes Valencians defensa la importància del periodisme en la societat i la dignificació de l'exercici de la professió. Va nàixer en 2011 amb la finalitat de propiciar fòrums de trobades entre titulats en Periodisme i impulsar l'actualització formativa. Reivindica la creació d'un col·legi professional a la Comunitat Valenciana, organisme que ja existix o està en vies de constitució en la major part d'autonomies espanyoles.

Pots aconseguir la teua entrada a través de la web de Ticketea: https://www.ticketea.com/entradas-ii-gala-solidaria-appv-a-favor-la-fundacion-pequeno-deseo/?tktsrc=search

 

Informa Nou Horta. València

Modificat el Dilluns, 12 Juny 2017 10:22