La Policia Nacional deté a València a una persona per un delicte d'odi

Dijous, 21 Desembre 2017 12:16 Escrit per  Publicat en València Vist 610 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 62 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de danys i relatiu a l'exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques, després de pel que sembla causar-li danys al vehicle d'un altre per un valor de 508 euros i insultar-li en reiterades ocasions a ell i a la seua parella per la seua condició sexual.

Els policies van tenir coneixement a principis de mes que un home s'havia trobat amb un antic veí i sense intervenir paraula, li hi havia cridat dient-li saber on vivia, per a continuació colpejar-li el cotxe abonyegant-li-ho per diverses zones.

Durant les recerques els agents van esbrinar que la víctima l'any 2014 havia hagut de canviar de domicili, ja que eren reiterats els insults que rebia per part d'aquesta persona a ell i a la seua parella per la seua condició sexual, fins i tot li havia bastonejat les parets i deteriorat la porta de la seua casa. Encara després de mudar-se va seguir rebent insults d'aquesta persona quan es trobava amb ell pel carrer.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de ser localitzat va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de danys i relatiu a l'exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'Autoritat Judicial quan para açò anara requerit.


Informa Nou Horta. València

Modificat el Dijous, 21 Desembre 2017 12:23