La Policia Nacional investiga l'aparició d'unes restes biològiques

Dimecres, 05 Febrer 2020 12:16 Escrit per  Publicat en València Vist 510 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Agents de la Policia Nacional investiguen l'aparició d'unes restes biològiques, que podrien ser un fetus, que van aparéixer el dilluns de matinada al carrer Guillem de Castro de València.

 

Els fets van ocórrer la matinada del dilluns quan la Policia Local de València va sol·licitar la presència de Policia Nacional en haver localitzat al costat d'un banc pròxim al carrer Guillem de Castro de València, una borsa en l'interior de la qual pel que sembla podria haver-hi vísceres i el sòl tacat de sang.

 

A l'arribada de la Policia Nacional van comprovar el que hi havia a l'interior i com que no van poder determinar de què es tractava van sol·licitar la presència de Policia Científica, al mateix temps que van observar que hi havia una reguera de sang que portava fins a un parc pròxim i ací es perdia el seu rastre i d'altra banda portava fins a la rampa de baixada al riu on ja no es podia seguir.

 

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que un home jove, la matinada del dilluns va estar tombat en el banc al costat del qual va aparéixer la borsa i després d'un temps va marxar deixant la mateixa.

 

Davant la imprecisió del que hi havia a l'interior de la bossa es va donar compte al forense que va indicar es traslladaren les mostres a l'anatòmic forense, així com al grup d'homicidis.

 

Segons les primeres perquisicions les restes biològiques podrien ser un fetus, les investigacions continuen obertes per a esclarir els fets.

 

Informa Nou Horta. València

Modificat el Dimecres, 05 Febrer 2020 12:18