Una patrulla de Policia Nacional evita que un home es lesione amb un ganivet de pernil a València

Dimecres, 11 Març 2020 12:05 Escrit per  Publicat en València Vist 517 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Agents de la Policia Nacional ahir a la nit a València van evitar que un home es lesionara amb un ganivet de pernil després de pel que sembla una discussió domèstica. Els policies van intervindre el ganivet que presentava restes de sang, així com un d'ells li va tapar la ferida sagnant del coll amb una bena.

 

Els fets van ocórrer ahir al voltant de les onze de la nit quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Marítim de València, on pel que sembla un home amenaçava de clavar-se un ganivet en el coll alhora que discutia amb la seua dona mentre un veí tractava de calmar-lo.

 

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc localitzant a una dona en l'entrada de l'habitatge que els va manifestar que la seua parella, amb la qual havia mantingut una discussió per uns problemes domèstics, es trobava en la cuina amb un ganivet que s'havia posat en el coll, al mateix temps que amenaçava de llevar-se la vida. A causa dels crits, un veí va acudir a l'habitatge i en veure que l'home tenia un ganivet, va alertar a la policia.

 

Els agents van observar que l'home es trobava alterat i cridant, per la qual cosa van tractar de calmar-lo perquè deposara la seua actitud, moment en què va eixir a una terrassa que donava a la cuina. Davant tal situació, un dels agents va continuar parlant amb la víctima, mentre un altre va aconseguir accedir a la terrassa per l'habitatge confrontant, i després de 20 minuts de conversa van aconseguir que deposara la seua actitud i llançara el ganivet al sòl, moment en què els agents es van adonar que presentava una ferida sagnant en el coll, que va ser tapada amb una bena per un d'ells fins a l'arribada dels serveis sanitaris. La víctima va ser traslladada a un hospital de València.

Modificat el Dimecres, 11 Març 2020 12:08