La Policia Nacional deté a una dona a València que acabava de sostraure material sanitari de primera necessitat d'un hospital

Divendres, 20 Març 2020 13:29 Escrit per  Publicat en València Vist 488 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Imatge d'arxiu Imatge d'arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a la vesprada en un hospital de València a una dona de 42 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte lleu de furt, després de pel que sembla ser sorpresa pels vigilants de seguretat ocultant material sanitari de primera necessitat. L'ara detinguda tractava d'emportar-se una caixa amb 100 guants, dos pots de litre de gel hidroalcohòlic desinfectant, un pot de clorhexidina desinfectant, dos sets de diàlisi amb guants esterilitzats i un paquet de bosses de fem.

 

Els fets van ocórrer ahir sobre les tres i mitja de la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats perquè es dirigiren a un hospital de València, on pel que sembla els vigilants tenien retinguda a una dona que havia sostret divers material sanitari de primera necessitat.

 

Immediatament els policies de la Unitat Adscrita es van dirigir al lloc on van esbrinar que moments abans un dels vigilants de seguretat havia observat com una dona deambulava per l'interior de l'hospital, al mateix temps que s'amagava diversos objectes baix les seues robes.

 

En ser sorpresa, la dona va traure de l'interior de les seues peces divers material sanitari consistent en una caixa amb 100 guants, dos pots de litre de gel hidroalcohòlic desinfectant, un pot de clorhexidina desinfectant, dos sets de diàlisi amb guants esterilitzats i un paquet de bosses de fem, tot això material de primera necessitat i escàs, que va ser entregat al supervisor de l'hospital. El material sostret es trobava per diverses estades de la zona d'urgències de l'hospital.

 

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions, la van detenir com a presumpta autora d'un delicte lleu de furt.

 

La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

 

 

Modificat el Divendres, 20 Març 2020 13:32