La Policia Nacional obté 1.000 quilos de taronges per a residències de persones majors de València

Dimarts, 31 Març 2020 14:41 Escrit per  Publicat en València Vist 483 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Policia Nacional dins del Pla Major Seguretat ha obtingut 1.000 quilos de taronges que ha entregat a les Forces Armades perquè les repartisquen entre les residències de persones majors de València d'escassos recursos econòmics.

 

La Policia Nacional després de realitzar diverses gestions ha aconseguit una tona de taronges la destinació final de les quals ha sigut residències d'ancians de València amb escassos recursos econòmics, que seran entregades per les Forces Armades.

 

Aquesta iniciativa de la Policia Nacional està dins del Pla Major Seguretat regulat per la Instrucció 1/2014 de la Secretaria d'Estat de Seguretat, de data 02 de Gener de 2014, dirigit a la prevenció i millora de la seguretat dels nostres majors, que com a novetat fonamental de la mateixa té caràcter i validesa permanent.

 

La Policia Nacional continua desenvolupant funcions d'aquest Pla Major Seguretat, acostant-se a les nostres persones majors, un dels sectors més vulnerables i que per tant requerixen una especial atenció.

 

En aquests moments la missió encomanada a la Policia Nacional és la d'ajudar als ciutadans vetlant pel compliment de les mesures de l'estat d'alarma l'objectiu de la qual és protegir la salut i seguretat dels ciutadans i contenir el coronavirus.

Modificat el Dimarts, 31 Març 2020 14:43