La Policia Nacional alça 31.154 actes en la Comunitat Valenciana des de l'inici de l'estat d'alarma

Dimarts, 28 abril 2020 11:49 Escrit per  Publicat en València Vist 537 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des de l'inici de l'Estat d'Alarma agents de la Policia Nacional han proposat per a sanció a 31.154 persones en la Comunitat Valenciana en incomplir les mesures establides pel Reial decret 463/20 d'Estat d'Alarma. 15.253 han sigut alçades a València i província i 14.031 a Alacant i província. Aquest passat dissabte i diumenge s'han alçat a València 692 actes i 394 a Alacant, que comparat amb la finalitat de setmana anterior ha descendit un 32% i 39%, respectivament.

 

Cal destacar que el diumenge amb la nova situació d'eixida de la població infantil, en la qual els menors de 14 anys podien eixir acompanyats per un sol adult des de les nou del matí fins a les nou de la nit, així com guardar la distància de seguretat, entre altres requisits, es van alçar 11 actes a València a diversos pares.

 

Una vegada que els agents van actuar de manera pedagògica i informativa sobre les mesures que havien d'adoptar, i encara malgrat estar reiterant-li-ho, continuaven incomplint-les, i en mostrar una actitud irrespectuosa i en alguns casos agressiva, a conseqüència d'aquesta actitud va caldre proposar-los per a sanció.

 

La Policia Nacional recorda que aquest virus no distingix entre dies laborables i festius ni de llocs, per la qual cosa junts el superarem i que ens quedem a casa i isquem només en els casos establits.

 

Informa Nou Horta. Comunitat Valenciana

 

Modificat el Dimarts, 28 abril 2020 11:52