La Policia Nacional deté a 457 persones en la Comunitat Valenciana en 45 dies

Dimecres, 29 abril 2020 15:31 Escrit per  Publicat en València Vist 697 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des de l'inici de l'Estat d'Alarma agents de la Policia Nacional han detingut a 457 persones en la Comunitat Valenciana, la majoria d'elles per delictes de desobediència derivades de l'incompliment de les mesures establides en l'RD 463/20 de l'Estat d'Alarma, ingressant a la presó 18 per ordre judicial. Entre aquestes persones, una d'elles a Elx en 53 ocasions ha sigut proposada per a sanció per no complir-les. Es van detenir a València a un total de 149 persones, a Alacant a 289 i a Castelló a 17.

 

En 45 dies els agents han detingut en la Comunitat Valenciana a un total de 457 persones, de les quals 149 a València, 289 a Alacant i 17 a Castelló. D'aquestes 457 persones, 18 d'elles han ingressat a la presó decretada per l'autoritat judicial, quatre a València, tretze a Alacant i una a Castelló.

 

Entre aquests detinguts, cal destacar un a Elx que havia sigut proposat per a sanció fins a 53 ocasions per incomplir les limitacions de llibertat de circulació de persones acordades per Reial decret 463/20 de l'estat d'alarma, així com un altre dels detinguts havia sigut proposat per a sanció en 47 ocasions.

 

La Policia Nacional durant aquest cap de setmana intensificarà els controls de vigilància selectius d'accessos i eixides tant a València, Alacant i Castelló com en les localitats susceptibles d'albergar a ciutadans amb segones residències amb la finalitat d'evitar els seus desplaçaments. Igualment es controlaran els accessos al llit del riu i les zones enjardinades per a evitar, encara que va ser la minoria de les persones, que es produïsquen imatges com les del diumenge passat.

 

Recordar que en aquests controls si es detecta a alguna persona serà proposada per a sanció i retorn a la seua ciutat, en el cas que haguera eixit d'una altra ciutat.

 

La Policia Nacional recorda que aquest virus no distingix entre dies laborables i festius ni de llocs, per la qual cosa junts el superarem i que ens quedem a casa i isquem només en els casos que determina l'article set del Reial decret.

 

Informa Nou Horta. Comunitat Valenciana

Modificat el Dimecres, 29 abril 2020 15:35