Els museus de la Diputació de València obriran el dimarts 2 de juny

Dilluns, 01 Juny 2020 12:01 Escrit per  Publicat en València Vist 556 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Muvim Muvim

El Museu de Prehistòria de València, el Museu Valencià d'Etnologia i el MuVIM, obriran les seues portes al públic el dimarts 2 de juny. S’han habilitat diverses mesures de seguretat i higiene marcades pel departament de Salut Laboral de la Diputació, i els espais s’obriran de manera progressiva.

 

Així, els museus ubicats al Centre de la Beneficència obriran les seues sales temporals: La tradición desvelada. Indumentaria tradicional de Alcublas en el cas de l’ETNO; i l’exposició temporal En temps dels visigots al territori de València del Museu de Prehistòria.

 

El MuVIM torna a rebre també les visites del públic amb l’apertura del Cub, la maqueta del Pare Tosca, l’exposició temporal Your Bunny is a Battleground, projecte de Bárbara Sebastián, aka Barbiturikills i també la intervenció al vitrall amb ‘Un crit en veu alta’.

 

Cal recordar que les activitats dels museus no s’han detès en els darrers dies del confinement, amb una gran nombre d’accions orientades a les xarxes socials i a la cultura en línia, com la Guia visual TEA per a persones amb transtorns de l’espectre autista, Fèlix i Musa van al Museu de Prehistòria, del Museu de Prehistòria de València; els nombrosos vídeos generats pel Museu d’Etnologia, o el projecte #MuVIMontu; la celebració de MuseumWeek 2020; o ‘Cultura de proximitat’, una forta aposta per mantenir totes les finestres de la cultura obertes.

 

Ara amb l’obertura de portes s’inicia un nou camí cap a la normalitat cultural.

 

Informa Nou Horta. València

Modificat el Dilluns, 01 Juny 2020 12:02