La Diputació presenta la seua campanya de Nadal amb un missatge d'il·lusió que arribarà a tots els municipis

Dimecres, 16 Desembre 2020 09:50 Escrit per  Publicat en València Vist 511 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

‘Ja has escrit la teua carta?’ Esta és la pregunta que llança la Diputació de València a través d'una campanya de Nadal que apel·la a la il·lusió dels xiquets de 0 a 100 anys i que arribarà a tots els municipis valencians directament i a través dels mitjans de comunicació. Així ho ha manifestat este dimarts el president de la institució, Toni Gaspar, que en un any marcat per la pandèmia que impedix la programació habitual d'actes nadalencs, ha explicat l'aposta de la corporació per “continguts gràfics i audiovisuals que arriben a tots els racons de la província i ens aporten esperança, al mateix temps que ens arranquen un somriure”.

 

Les 266 localitats de la província tindran a la seua disposició els recursos gràfics i audiovisuals generats per la Diputació, amb un claim o reclam que convida tant a les xiquetes i xiquets com als adults a escriure la seua carta als Reis Mags, l'arribada dels quals als pobles valencians està garantida per l'emissari real d'Orient que estos dies ha visitat la corporació provincial.

 

L'actor valencià Raúl Navarro, premi ‘Un futur de Cinema’ 2020 en Cinema Jove, dóna vida a l'emissari real en un vídeo de Duke Produktions, que al costat del cartell dissenyat per Ramón Pla, valencià com la productora i l'actor, recorreran els municipis de la província acompanyant la programació nadalenca que els ajuntaments puguen tancar seguint els protocols de prevenció davant la pandèmia.

 

El president Gaspar ha destacat “el talent valencià que emana d'estes produccions que la Diputació posarà al servei de tots els nostres pobles i ciutats, en un context complicat per a totes i tots en el qual necessitem més que mai missatges positius, esperança i una bona dosi d'il·lusió, aspectes que han d'acompanyar-nos sempre siga com siga l'obstacle que apareix en el camí”.

 

Durant la presentació, el màxim responsable provincial ha agraït també l'assistència als mitjans de comunicació, fonamentals per a reforçar este missatge d'il·lusió que la Diputació pretén difondre durant el període nadalenc. La campanya presentada este dimarts pel president de la Diputació i l'emissari real, que comptarà també amb la participació de rostres coneguts de la societat valenciana, es prolongarà durant els pròxims dies amb noves píndoles audiovisuals que formen part d'eixe “recolzament als productors, artistes i creadors valencians”. Ja queda menys per a la nit més màgica de l'any. Has escrit ja la teua carta?

 

Informa Nou Horta. València

Modificat el Dimecres, 16 Desembre 2020 09:51