Ja coneixem la data de les Falles 2021

Divendres, 14 Mai 2021 10:02 Escrit per  Publicat en València Vist 360 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Falles Torrent 2018 Falles Torrent 2018

El passat dilluns 10 de maig a la vesprada, representants del món faller es reuniren amb Ana Barceló, consellera de Sanitat, per tal de decidir la data definitiva de les Falles 2021 a la ciutat de València.

 

D’aquesta manera, de l’1 al 5 de setembre la ciutat podrà realitzar la festivitat, tenint en compte que la plantà infantil serà l’1 d’agost.

 

Tanmateix, la resta de municipis podran decidir quan celebrar la festa, sempre que siga entre l’1 de setembre i el 31 de desembre.

 

Els actes a festejar dependran de l’evolució de la pandèmia, i tots aquells que finalment se celebren, seguiran estrictament una sèrie de normes per tal d’evitar la propagació del virus, de manera que siga com siga, es tractarà d’unes falles poc convencionals.

 

En un principi, Sanitat ha confirmat l’autorització de la plantà i la cremà, i encara falta per aclarir alguns actes al carrer, tals com l’Ofrena, el concurs de falles amb premis i la instal·lació d’un espai públic perquè fallers i falleres puguen reunir-se. Les mascletaes i castells està encara estudiant-se com poder realitzar-se evitant aglomeracions.

 

Les discomòbils, revetles... queden, de moment, prohibides.

 

Informa Nou Horta. València

Modificat el Dilluns, 17 Mai 2021 09:00