Les falleres majors de València visiten la Diputació

Dijous, 18 Novembre 2021 17:13 Escrit per  Publicat en València Vist 342 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La fallera major de València, Carmen Martín, i la fallera major infantil, Nerea López, han visitat este dijous la seu central de la Diputació en plaça Manises. El president de la corporació provincial, Toni Gaspar, ha acompanyat a Carmen i Nerea en el seu recorregut pels palaus de la Batlia i els Scala, en els quals han pogut conéixer diferents dependències de la institució i algunes de les joies del seu patrimoni.

 

El president Gaspar ha rebut a les falleres majors de València al pati de la Batlia, des d'on s'accedix a la zona de Presidència i la sala 9 d’Octubre, en l'entorn del qual es poden veure els retrats dels presidents que ha tingut la institució en els seus més de 200 anys d'història. El president ha obsequiat a Carmen i Nerea amb sengles ventalls artesans i personalitzats elaborats a Aldaia.

 

El recorregut ha continuat pel Saló de Plens, on s'exhibix la Senyera de Blasco Ibáñez, i també han conegut les falleres la història de la Cadira d’or que va ocupar el rei Alfons XIII en l'Exposició Regional de 1909, abans de visitar l'exposició sobre el Guerrer de Moixent, un altre de les icones del patrimoni valencià. La visita ha finalitzat en l'Escala Imperial del Palau dels Scala.

Modificat el Dijous, 18 Novembre 2021 17:13