Els Reis Mags obrin la seua Oficina Real al pati de la Diputació

Dimarts, 28 Desembre 2021 10:00 Escrit per  Publicat en València Vist 306 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Plaça del Nadal posat en marxa per la Diputació de València el passat 22 de desembre, suma des d'ahir un nou i màgic atractiu per a tots aquells que visiten l'espai nadalenc situat en la cèntrica Plaza de Manises de València: l'Oficina de Correus dels Reis Mags d'Orient, situat en un dels patis del Palau dels Scala de la corporació provincial.

 

Des de les 11 del matí del 27 de desembre, i fins al pròxim 5 de gener, els xiquets i les xiquetes podran fer lliurament de les seues cartes, que seran recollides i segellades personalment per un dels emissaris reals. El carter real, al seu torn, donarà als xicotets un certificat de lliurament de la missiva, assegurant d'esta manera que Ses Majestats rebran correctament totes les peticions per a poder fer realitat tots els somnis i il·lusions durant la matinada del 6 de gener.

 

Així, la caravana dels Reis Mags s'ha instal·lat, en el seu viatge des d'Orient, en les dependències de la Diputació, on romandrà fins a l'arribada de Melchor, Gaspar i Baltasar la vesprada del dia 5, amb la finalitat de deixar tot preparat per a la nit més màgica de l'any. L'oficina real estarà oberta del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, en horari de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, mentre que el 31 de desembre i el 5 de gener, l'horari serà matinal, entre les 10 i les 14 hores.

 

Es tracta d'una de les activitats centrals dins de la Plaça de Nadal que des del 22 de desembre acull un espai nadalenc i familiar en el qual tenen lloc contacontes, música, teatre i tallers infantils, així com llocs tradicionals amb productes valencians. Per a conéixer tota la programació es pot visitar la web de la Diputació:  https://www.dival.es/es/content/la-placa-del-nadal

 

 

 

Informa Nou Horta. València

Modificat el Dimarts, 28 Desembre 2021 10:01