València Turisme ofereix la seua oferta de sol i platja al públic de la Fira Internacional de Turisme de Brussel·les

Divendres, 25 Març 2022 11:58 Escrit per  Publicat en València Vist 238 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Diputació de València, a través de València Turisme, participa per primera vegada en la 63 edició de la Fira Internacional de Turisme Salón des Vacances de Bruxelles, fins diumenge que ve 27 de març, sota el paraigua de Turisme Comunitat Valenciana i dins de l'estand de Turespaña.


En el certamen, la marca turística de la Diputació promociona la destinació de província de València i el fa especialment com a destinació de sol i platja, en ser un dels productes més demandats pel mercat belga.

 


Així, el públic visitant de la fira podrà obtenir informació específica i detallada d'Oliva, Cullera i Gandia, com a llocs destacats de la província en aquest certamen, però també de la resta del territori valencià.

 


Espanya és la tercera destinació per a viatjar preferit pels belgues, després del seu propi i França, mentre que la Comunitat Valenciana és la seua destinació líder en el territori nacional.

 


El mercat belga, de nivell adquisitiu alt i que comença a prioritzar les seues preferències segons criteris de sostenibilitat, fa les seues reserves habitualment el mes de gener per a viatjar principalment al juliol.

 


D'altra banda, València Turisme va assistir ahir a la presentació del mercat belga per a la destinació Espanya celebrada en l'Ambaixada Espanyola a Brussel·les, realitzada pel Director Delegat Cultural de l'OET de Bèlgica, Rafael Chamorro.