València Turisme promociona l'oferta de la província per a estiu en la fira Expovacaciones de Bilbao

Divendres, 06 Mai 2022 14:56 Escrit per  Publicat en València Vist 342 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els municipis de Sagunt, Alboraia, Cullera i Gandia acompanyen a València Turisme enguany en la fira de turisme Expovacaciones que se celebra des de hui i fins diumenge que ve al Bilbao Exhibition Centre (BEC) de Barakaldo, en la qual participen com a part de l'espai de la Comunitat Valenciana i en col·laboració amb Turisme CV.

 

“Estem desitjosos que arribe la campanya d'estiu, que serà la campanya de la recuperació, per a rebre als visitants del nord d'Espanya amb els braços oberts, que en este certamen poden conéixer totes les opcions i experiències que els ofereix el nostre destí”, ha destacat el diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor.

 

Expovacaciones és un certamen dirigit al públic general i en el qual estan representats altres destinacions nacionals, agències de viatges, majoristes i organismes oficials, a més de companyies relacionades amb l'allotjament, el transport i els serveis de turisme actiu, rural, cultural i gastronòmic, entre altres.

 

L'objectiu de la marca de la Diputació de València és presentar al quart mercat emissor de turistes a València les opcions i experiències turístiques que la província oferix actualment als seus visitants, de cara a la selecció de pròxims destins per a l'època estival.

 
Workshops previs en San Sebastián y Bilbao

València i la seua província han tingut una presència important esta setmana en les dues presentacions de destí o workshops amb agents de viatges i premsa especialitzada locals, celebrats com a avantsala a Expovacaciones dins de l'estratègia de promoció turística nacional de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb les marques Visit València, Visit Benidorm i Turisme CV.

 

El Palau de Miramar de San Sebastián va acollir la celebració de la primera trobada el dimecres 4 de maig, en el qual a més de València Turisme van tindre presència pròpia els municipis d'Oliva, Gandia i Cullera, i van participar les quatre marques turístiques col·laboradores en esta iniciativa així com 24 empreses relacionades amb l'activitat turística valenciana.

 

A Bilbao, les quatre marques turístiques i 29 empreses es van congregar en l'esdeveniment celebrat dijous 5 de maig en l'espai Bilbao Events, al qual van assistir de manera expressa els municipis d'Oliva, Gandia, Cullera, Alboraia i Sagunt juntament amb València Turisme.

 

Els workshops van comptar amb la presència del diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor; els regidors de Turisme d'Oliva, Cullera i Gandia; i el director de Visit València, Toni Bernabé.

Les sessions de treball van concloure amb unes presentacions gastronòmiques coordinades per la xarxa de centres CDT de Turisme Comunitat Valenciana i en les quals va col·laborar València Turisme amb degustacions d'arròs (a càrrec del Club d'Artesans de l'Arròs de Cullera) i fideuà (a càrrec de Tasta Gandia).

 

 

 

 

Modificat el Divendres, 06 Mai 2022 14:57