Controlat l’incendi d’una nau de reciclatge a Riba-roja de Túria

Dilluns, 25 Juliol 2022 11:15 Escrit per  Publicat en València Vist 82 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Consorci de Bombers de València ha donat per controlat a les 17: 56 h d'ahir l’incendi en l'empresa de reciclatge de plàstics Trans Sabater ubicada al carrer Fogaders del polígon industrial de Riba-roja de Túria.

 

L’incendi s’hi ha declarat a les 12:33 h del diumenge, i donada la magnitud de l’incendi al llarg del dia s’hi han hagut de desplaçar fins a onze dotacions de bombers i cinc unitats de comandament del Consorci. El foc ha afectat una nau dedicada al reciclatge de plàstics i els bombers han evitat la propagació cap a les naus properes. A més a més, s’hi ha aconseguit salvar fins a huit camions que estaven a una zona exterior de la nau, que no s’hi han vist afectats. Per a este incendi, el Consorci ha desplaçat també la seua Unitat de Recàrrega d’Aire, un equip remolcable de recàrrega de botelles d’aire, amb capacitat de fins a 30 botelles, idoni per a les situacions on es preveu un alt ús de botelles d’aire per part dels bombers, com en incendis industrials d’envergadura com este de Riba-roja de Túria.

 

A conseqüència de les altes temperatures, mescla de l’elevada càrrega tèrmica i de les condicions ambientals de l’oratge, tres bombers han patit defalliment i han sigut atesos pel SAMU, ja estan recuperats. Els mitjans sanitaris s’hi han quedat en preventiu a la zona durant la resta de la jornada per atendre qualsevol nova incidència.

 

D’altra banda, cal destacar que a banda de la intervenció del Consorci, al polígon industrial s’hi han personat altres entitats per a col·laborar en les tasques d’avituallament i logística, com ara Policia Local de Vilamarxant i Riba-roja de Túria, Policia Nacional, Guardia Civil, unitats de Protecció Civil de Manises, Tavernes Blanques, Vilamarxante, Riba-Roja de Túria, Monserrat, Paterna, Alfarp, i alcaldes de Riba-roja de Túria i Loriguilla.

Modificat el Dilluns, 25 Juliol 2022 11:22