InicioVALENCIANOComarca-VALPresenten una esmena d’adició als pressupostos de la Generalitat demanant una partida...

Presenten una esmena d’adició als pressupostos de la Generalitat demanant una partida específica per al barranc dels Frares

Representants de Compromís de Godella, Burjassot, Rocafort i Massarojos –les quatre poblacions afectades per les obres contra les inundacions- presentaren ahir una esmena d’adició als pressupostos de la Generalitat Valenciana per a demanar que es prevenga una partida específica per a la redacció del projecte, expropiació i inici d’aquestes obres de connexió del barranc dels Frares amb el Palmaret Alt.

L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis; l’alcalde de Massarrojos, Carles Verdaguer; la regidora de Burjassot, Lluna Àrias; i el regidor de Rocafort, Eduard Ramírez; signaren i presentaren ahir, dilluns 27 de novembre, aquest document.

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, ja va redactar un projecte tècnic que comptava en el pressupost de 2017 amb la partida necessària per a l’inici de les obres i per a les expropiacions escaients.

No obstant, eixe projecte serà redactat de nou davant l’oposició de diferents entitats, però a l’esborrany dels pressupostos de la Generalitat per a 2018 no figura cap partida específica per a la redacció del projecte, atenent als criteris de l’escrit conjunt dels representants de les quatre poblacions afectades, i que fou entregat el darrer mes d’octubre al Director General de l’Aigua. De igual manera, tampoc figura cap partida per a les expropiacions ni per a l’inici de les obres.

Tal i com diu l’esmena presentada, «és molt urgent solucionar el problema de l’evacuació de les aigües del barranc dels Frares i reduir la perillositat de la situació actual dels municipis afectats en tant que els fenòmens atmosfèrics, en el context del canvi climàtic, és previsible que siguen cada vegada més extrems i més freqüents».

Per tant, a aquesta moció es sol·licita al grup parlamentari que tramiten l’esmena d’adició als pressupostos de la Generalitat per a que figure la partida necessària per a redactar el projecte, executar les expropiacions i iniciar les obres de connexió del barranc dels Frares amb el Palmaret Alt.

 

Informa Nou Horta. Comarca

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments