InicioVALENCIANOComarca-VALRafelbunyol amplia els fons de les seues ajudes d'emergència social durant la...

Rafelbunyol amplia els fons de les seues ajudes d’emergència social durant la crisi de la Covid-19

L’Ajuntament de Rafelbunyol, en vista de la situació econòmica generada en les llars arran de la crisi de la Covid19, ha decidit ampliar els fons assignats a les ajudes econòmiques d’emergència social que gestionen els Serveis Socials. Durant els tres últims mesos s’estava atenent unes 60 famílies del municipi, amb un import total d’entre els 7.000 i els 8.000 euros.

 

Des del decret de l’Estat d’Alarma fins al dia de hui, l’import de les ajudes ha passat a ser d’aproximadament 21.000 euros, atenent quasi a 90 famílies en necessitats bàsiques com a subministraments, habitatge i alimentació.

 

A més, s’ha assignat una ajuda total d’uns 8.000 euros per a les famílies que són beneficiàries de la beca parcial de menjador implementada per la Generalitat Valenciana, per a atendre a, aproximadament, 160 famílies de Rafelbunyol. D’altra banda, 15 persones majors de Rafelbunyol que viuen soles i no compten amb suport social estan sent ateses en les seues necessitats alimentoses amb, aproximadament, 5.000 euros.

 

En paraules de la regidora de Benestar Social i Persones Majors, Antonia Romero: «Aquestes ajudes, que de per si són vitals per a moltes famílies de Rafelbunyol, ara ho són més que mai i per a més famílies. Aquest equip de govern no deixa a ningú arrere, per això hem augmentat la dotació d’aquestes i els seus beneficiaris».

 

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Fran López, va assenyalar que «Rafelbunyol és un poble solidari, en el qual el veïnat acosta el muscle quan és necessari ajudar al del costat i aquest ajuntament és una plasmació d’aqueixa solidaritat. Per això, quan acabe el mes d’abril, haurem augmentat en 34.000 euros la dotació de les diferents ajudes des que va començar l’Estat d’Alarma».

 

Informa Nou Horta. Rafelbunyol

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments