InicioHorta Nord - VALAlboraia-VALLa Unió Democràtica de Pensionistes d'Alboraia celebra el seu tradicional menjar de...

La Unió Democràtica de Pensionistes d’Alboraia celebra el seu tradicional menjar de germanor

Els veïns més longeus d’Alboraia, membres de la Unió Democràtica de Pensionistes del municipi, van gaudir recentment del seu tradicional menjar de germanor, un esdeveniment de caràcter anual que es va celebrar en els Salons Olympia i que va reunir prop de 600 jubilats.

A l’esdeveniment va acudir Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia, acompanyat per membres de la Corporació Municipal, entre els quals es trobava Susana Cazorla, regidora de Benestar Social i María José Mira Vientimilla, secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament de la Generalitat Valenciana. El primer edil va dedicar unes paraules als majors i va assenyalar que són «un part substancial de la nostra comunitat».

Així mateix, Chavarría va recordar que l’Ajuntament aposta per facilitar als pensionistes l’intercanvi d’habilitats i experiències entre generacions a partir d’activitats amb l’objectiu de «fer gaudir als pensionistes del seu temps de jubilació de manera activa i satisfactòria».

La presidenta de la UDP de la localitat, Antonia Martín Fayos, també va dedicar unes paraules i va atorgar un minut de silenci a tots els socis que han faltat durant l’últim any. En la cita també va estar present José Francisco Peris, president de la UDP de l’Horta Nord i José Sanchis Molina, president de la UDP provincial.

L’acte va finalitzar amb el lliurament de 21 obsequis commemoratius als socis i sòcies de 80 anys que van ser lliurats per una entusiasmada junta directiva que es va deixar portar per l’emoció i alegria de l’ambient festiu. 

 

Informa Nou Horta. Alboraia

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments