InicioHorta Nord - VALBurjassot-VALAgost de cinema amb majúscules en la Terrassa d’Estiu de Burjassot

Agost de cinema amb majúscules en la Terrassa d’Estiu de Burjassot

La Terrassa d’Estiu va a portar a Burjassot grans estrenes cinematogràfiques amb una cartellera, elaborada des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, en la qual no va a faltar l’humor, la comèdia, el missatge social o el món Disney. Les projeccions seran de divendres a diumenge en l’Auditori de la Casa de Cultura, a les 22:30 hores i el preu de l’entrada és de 4€. La taquilla s’obri a les 21 hores.

El ritme del musical i la comèdia romàntica arribaran el primer cap de setmana d’agost, del 3 al 5, amb la projecció de la segona part de Mamma Mia!, seqüela de la pel·lícula de 2008 que està basada en el musical romàntic amb cançons de la banda sueca ABBA amb el mateix nom. Aquest divertit film, que compta amb uns exteriors plens de bellesa, passarà el testimoni, del 10 al 12 d’agost, a Ant-Man i la avipa, pel·lícula de ciència ficció, acció i fantasia de la Factoria Disney.

Després del seu èxit en la pantalla del Tívoli, no en va està entre les tres pel·lícules més taquilleres en la història del cinema, Campiones tornarà a projectar-se a Burjassot el cap de setmana del 17 al 19 d’agost. Dirigida per Javier Fesser, la pel·lícula mostra la història d’un particular i inoblidable equip de bàsquet, inspirat en el Club ADERES de Burjassot. 

Per a finalitzar el mes, del 24 al 26 d’agost el protagonisme tornarà a ser per a la factoria Disney, amb la projecció Los Increíbles 2 que donarà pas, per a tancar la Terrassa d’Estiu, del 31 d’agost al 2 de setembre, a la projecció de Alpha, un thriller d’acció.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments