InicioHorta Nord - VALBurjassot-VALEl Tívoli de Burjassot acull el concert de presentació del Grup Instrumental...

El Tívoli de Burjassot acull el concert de presentació del Grup Instrumental Túria

Dissabte que ve 29 de desembre, a les 19h, el Centre Cultural Tívoli albergarà el concert de presentació del Grup Instrumental Túria. Es tracta d’un grup de músics professionals del poble de Burjassot i voltants. Es defineix com un ensemble modulable i, amb aquesta formació, el Grup Instrumental Túria assumeix obres, des d’un mínim de set músics fins a un màxim de 22, en funció del repertori que s’interprete.

Amb el Grup Instrumental Túria, els seus integrants se centren en la música de cambra del segle XX fins a l’actualitat, considerant també vital el compromís amb la música de nova creació i la relació entre els creadors i els intèrprets. Per aqueix motiu, el grup ha establit la figura del compositor resident per a cadascun dels seus concerts, amb la finalitat de treballar de manera intensiva una obra d’estrena composta precisament per al grup.

Per a la seua estrena, el Grup Instrumental Túria, dirigit pel músic burjassoter Eros Quesada, interpretarà, en una primera part, “Historire du Soldat”, d’Igor Stravinski, amb motiu del centenari d’aquesta obra. La segona part començarà amb el Concertino de Camera, de Jaques Ibert, amb el saxofon solista de Pablo González Balaguer, director artístic de la formació. “Hintergedanken” (2018), del jove compositor Edgar Carrión és l’obra que ha sigut composta exclusivament per al Grup Instrumental Túria, per a 18 instrumentistes i que consta de tres peces relacionades entre si. El vocable alemany significa “pensaments en el fons de la ment”.

El concert de presentació té entrada gratuïta.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments