InicioHorta Nord - VALBurjassot-VALLa Casa de Cultura de Burjassot acull una conferència sobre la indumentària...

La Casa de Cultura de Burjassot acull una conferència sobre la indumentària i els pentinats en l’antic Egipte

Què es posaven com a roba interior les dones en l’antic Egipte? Què materials s’utilitzaven per a la confecció dels vestits i vestidures? Quins eren els pentinats de moda? Com es va normalitzar l’ús de perruques? Com i per què es maquillaven dones i homes? Sobre totes aquestes qüestions i sobre moltes més versarà la conferència que la Casa de Cultura de Burjassot acollirà divendres que ve 29 de setembre, a les 18:30, amb entrada lliure i gratuïta.

Impartida per Rosa Pujol, presidenta de l’Associació Espanyola de Egiptologia, les persones amants del món antic tindran l’oportunitat de conéixer a fons una part de la vida privada dels antics egipcis amb la conferència programada sota el títol “Vestits, perruques i maquillatge en l’antic Egipte”. Rosa Pujol és Diplomada en Escriptura Jeroglífica de l’Egipci per l’Associació Espanyola de Egiptologia, forma part de la Egypt Exploration Society, així com de la Fundació Arqueològica Clos. També ha sigut la traductora a l’espanyol del llibre “Mil Millas Nilo Arriba”, d’Amelia B. Edwards.

En la conferència que impartirà a Burjassot, abordarà diferents i interessants aspectes i particularitats tant de la indumentària dels antics egipcis i egípcies com dels seus usos i costums a l’hora de pentinar-se i maquillar-se. Materials de confecció de roba, tipus de vestimenta per a diferents situacions, pentinats de moda i perruques, així com els materials, colors i recipients que s’utilitzaven per a l’art del maquillatge facial i corporal.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments