InicioHorta Nord - VALBurjassot-VALLes Biblioteques Municipals de Burjassot tanquen la seua programació de setembre amb...

Les Biblioteques Municipals de Burjassot tanquen la seua programació de setembre amb el Club de Lectura, dedicat a Charles Dickens

Després de les vacances estivals, el Club de Lectura de la Biblioteques d’Adults de Burjassot reprèn la seua activitat i, una vegada al mes i tenint com a protagonista un autor literari, es reuneix en la Casa de Cultura.

En aquest mes de setembre la cita serà el divendres 29 de setembre a les 19 hores i el protagonisme serà per a Charles Dickens i per a l’obra “La casa encantada”, que els participants del club s’han llegit durant aquests mesos d’estiu.

Els 25 usuaris de la Biblioteca que conformen el Club de Lectura comentaran l’obra, debatran sobre l’autor i les seues obres i tindran l’oportunitat d’intercanviar impressions sobre la forma de crear de Dickens, el seu estil i, perquè no, criticar, de manera constructiva, la creació de l’autor i, en aquest cas, de l’obra a debat, “La casa encantada”.

Aquelles persones interessades a formar part del Club de Lectura poden passar-se per la Biblioteca d’Adults i preguntar sobre el projecte.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments