InicioHorta Nord - VALGodella-VALEl Taller d'Història Local presenta 'Querns nº7' a Godella

El Taller d’Història Local presenta ‘Querns nº7’ a Godella

El darrer dijous, 19 d’octubre, va tindre lloc al centre d’art Vila Eugènia la presentació de Querns nº7 a càrrec del Taller d’Història Local de Godella.

Un llibre que, en paraules de la regidora de Cultura, Tatiana Prades, «esperem sempre amb impaciència perquè cada cop ens descobreix coses noves sobre el nostre poble».

L’acte fou presentat per Cèsar Vercher, i comptà amb la presència de la pròpia regidora, així com del president del Taller, Josep Vicent López Gil; el catedràtic de comunicació del taller, Julio Montagut; i el professor, poeta i traductor, Vicent Alonso Catalina.

Montagut feu una presentació amb imatges fent referència als temes tractats al llibre, com per exemple la sèquia de Montcada, l’escorxador, el bar Central, les Saleses o les coves de Godella, entre d’altres racons del nostre poble. 

Per la seua part, Vicent Alonso va oferir una visió retrospectiva de la història del Taller, destacant la figura de Vicent Senent per la seua tasca com a fundador de, i també la de Don Ricardo García de Vargas, a qui considera el veritable instigador i promotor de totes aquestes tasques que avui desenvolupa el Taller d’Història.

Els socis del Taller d’Història Local de Godella van omplir la sala de Vila Eugènia i van poder recollir el seu exemplar d’aquest Querns nº7 que, com de costum, ha tingut una excel·lent acceptació.

 

Informa Nou Horta. Godella

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments