InicioHorta Nord - VALMassamagrell-VALMassamagrell finalitza amb èxit la seua Fira del Comerç 2017

Massamagrell finalitza amb èxit la seua Fira del Comerç 2017

Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València, acompanyada de Nacho Costa, director general de Comerç i Consum, i Enric Morera, president dels Corts Valencianes, inauguraven el divendres 8 de setembre aquesta edició de la Fira del Comerç juntament amb la corporació municipal de l’Ajuntament de Massamagrell. Un conjunt de 29 comerços totalment diferents mostraven els seus productes als visitants, xifra que ha anat augmentant respecte a anys anteriors gràcies a l’Associació de Comerciants de Massamagrell i a l’Ajuntament, que han realitzat un gran treball i esforç perquè la Fira del Comerç se supere cada any.

“Respecte al any passat hem duplicat el nombre de comerços i establiments participants i des de l’Ajuntament recolzem la fira amb el muntatge de les instal·lacions i fem una programació d’activitats, tant per a infantils com per a majors, per a que els visitants no gaudisquen sols dels comerços, sinó també de més oferta”, exposava la regidora de Comerç, Sabrina León.

“El que s’intenta amb aquest tipus d’accions és traure els comerços al carrer ja que facilita les vendes, i que la gent acudisca. Som conscients que setmanes després de la fira la gent entra en els comerços, doncs va ser aquests dies quan els van conèixer”, comentava l’alcalde de Massamagrell, Pep Galarza.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments