InicioHorta Nord - VALPaterna-VALPolítica lingüística formarà en valencià als treballadors Municipals de Paterna

Política lingüística formarà en valencià als treballadors Municipals de Paterna

La Regidoria de Política Lingüística de Paterna, dirigida per Carmen Gayà, en el seu compromís per defensar i promocionar l’ús de la llengua valenciana en l’ajuntament oferirà cursos de valencià per a tots els treballadors i treballadores del consistori

Des de la regidoria de Política Lingüística, dirigida per Carmen Gayà, es continua amb una aposta clara per «potenciar la nostra llengua, tantes vegades minorada a l’administració anterior del PP”. 

Tenim la voluntat de dedicar tots els recursos necessaris per poder atendre, tant  oralment com per escrit, en les dos llengües oficials de la Comunitat Valenciana, tot i atenent a la que serà la nova Llei de la Funció Pública de la Generalitat Valenciana, on es contemplarà, de manera essencial, el  requisit lingüístic per a empleats públics», ha destacat la regidora Carmen Gayà.

La regidoria posa així en marxa el pla de formació del  personal de l’Ajuntament, uns cursos per a formar el funcionariat i reciclar-lo en els coneixements del valencià. La regidoria ha preparat diversos cursos per a garantir que tots els treballadors i treballadores puguen optar al nivell de coneiximent que tinguen​  en l’actualitat de la nostra llengua i conseguir d’aquesta manera que puguen avançar un pas més en la seua formació.

«Pretenem que l’ajuntament no  quede buit o desatés en qualsevol dels dos idiomes oficials, ja que amb aquestos cursos pretenem aconseguir la representació de personal suficient per aconseguir eixe objectiu marcat en la fulla de ruta de la regidoria», ha explicat Carmen Gayà.

 

Informa Nou Horta. Paterna

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments