InicioHorta Nord - VALPaterna-VALPP Paterna presenta al·legacions al pressupost 2021 del municipi

PP Paterna presenta al·legacions al pressupost 2021 del municipi

El Partit Popular ha registrat aquest matí les al·legacions al pressupost 2021 de Paterna, aprovat fa poques setmanes amb els vots favorables del PSOE i Ciutadans. La majoria de les esmenes giren entorn d’un pilar fonamental per als populars: la seguretat. Sense seguretat no pot haver-hi llibertat. I entenen que si l’alcalde disposa de més de 365.000€ de diners públics per a campanyes de màrqueting, també ho tindrà per a augmentar la seguretat o per a ajudar als autònoms més afectats per les restriccions derivades de la pandèmia.

 

Referent a seguretat, una de les al·legacions presentades sol·licita la creació de noves places de policia local i el reforçament de la plantilla, que ara mateix està molt per davall de la ràtio establida i que està tenint conseqüències directes en els comportaments incívics que s’estan donant en els últims temps en molts barris de la localitat.

 

D’altra banda, quant al xicotet comerç afectat per les restriccions de l’estat d’alarma, amb l’objectiu de minimitzar l’impacte econòmic i laboral, els populars proposen un pla d’ajudes directes que puguen salvar la situació de molts negocis abocats a la fallida. Comerç, hostaleria i pimes serien els grans beneficiats.

 

Quant als barris, el PP exemplifica les seues peticions amb esmenes presentades per a Valterna, com l’elevació de la passarel·la que comunica nord i sud i l’aprovació plenària del qual a proposta del PP es va produir en 2017, la creació d’un centre cívic, que contemple activitats d’oci juvenil i associatiu o la construcció de l’institut, així com la teulada del pati del col·legi públic del barri.

 

Un altre exemple és el d’Alborgí, on el demanen que Sagredo es comprometa a dotar econòmicament l’extensió de la línia 62 des de Terramelar perquè arribe al barri, que té grans faltes respecte al transport públic.

 

Els populars també destaquen la creació d’una partida destinada a un conveni amb el Banc d’Aliments perquè aquest puga ajudar a les famílies més vulnerables en aquests moments d’extrema necessitat.

 

El regidor popular, José Vicente Riera, li recorda al Sr. Sagredo que aquestes propostes serveixen per a millorar la qualitat de vida, el benestar i la seguretat de tots els veïns, per tant, demana sentit comú, que s’accepten i que veja en aquestes al·legacions una oportunitat de complir amb el poble paterner, tenint sempre com a objectiu l’interés general del nostre municipi.

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments