InicioHorta Oest VALQuart de Poblet - VALQuart invertirà 387.000 en la cobertura d'una pista esportiva i en les...

Quart invertirà 387.000 en la cobertura d’una pista esportiva i en les finestres i portes del CEIP Villar Palasí

L’Ajuntament de Quart de Poblet invertirà en els pròxims mesos 387.000 euros en dues obres de millora importants en el CEIP Villar Palasí: la col·locació d’una techumbre en una de les pistes multideportivas actuals, i la substitució de finestres i portes. L’alcaldessa, Carmen Martínez, ha visitat aquest matí el centre, al costat de la regidora d’Educació, Cristina Mora, i tècnics de l’Àrea d’Urbanisme per a estudiar “in situ” el projecte i coordinar amb la directora del col·legi, Mª Carmen Mostazo, les dates d’inici dels treballs. 

La primera actuació a desenvolupar és la cobertura, amb la instal·lació d’una sostrada, de la pista esportiva situada al costat del gimnàs, que albergarà després d’aquesta remodelació dues pistes de mini bàsquet i una altra de futbol sala. La inversió prevista és de 207.000 euros, procedent del Pla d’Obres i Serveis (PEPOS) de la Diputació de València. 

La segona, que s’abordarà quan concloguen les classes, implica substituir portes i finestres en les instal·lacions com a mesura d’estalvi energètic. El cost, 180.000 euros, és a càrrec de les subvencions aprovades per la Diputació de València per a finançar les inversions en la millora d’habitabilitat i eficiència energètica per mitjà d’actuacions preferents sobre la fusteria de portes i finestres en els centres d’educació.

 

Informa Nou Horta. Quart de Poblet

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments