InicioHorta Sud VALAlcàsser-VALAlcàsser obri inscripcions per als nous cursos gratuïts d'EMPLE@LCÀSSER

Alcàsser obri inscripcions per als nous cursos gratuïts d’EMPLE@LCÀSSER

Davant aquest nou escenari laboral provocat per la crisi del coronavirus, la formació ocupacional s’alça com una de les eines clau per a millorar les nostres capacitats en la cerca d’ocupació. Per això, des de l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alcàsser s’ha tornat a llançar una nova edició dels cursos d’EMPLE@LCÀSSER, dirigits a persones desempleades que estiguen empadronades al municipi.

 

«Es tracta de cursos molt pràctics que, a més, estan enfocats per a formar-se en aquells sectors professionals que, actualment, tenen uns índexs alts d’ocupabilitat», explica Paqui Abella, regidora d’Ocupació d’Alcàsser. «Aquests cursos i tallers pràctics, completament gratuïts, no només permeten el reciclatge professional, sinó que obrin el ventall de possibilitats a totes aquelles persones que es troben en l’atur».

 

D’aquesta manera, l’Ajuntament ha programat, de setembre a desembre, una sèrie de cursos i tallers gratuïts i presencials, que s’impartiran per professionals de la inserció laboral a la Sala Polivalent del Centre Social del municipi, amb aforament limitat i comptant amb les mesures Covid de seguretat sanitària.

 

Les inscripcions ja estan obertes tant en www.emplealcasser.es, com a l’Oficina d’Informació de l’Ajuntament en horari de 9.00 a 14.00 hores. Els cursos i tallers que s’han programat són: Certificat de Manipulació d’Aliments, Auxiliar de Comerç amb pràctiques, Ajudant de Cuina, Iniciació a l’Ofimàtica i Especialista en Neteja, que s’ha dividit en dos mòduls.

 

«Els cursos d’EMPLE@LCÀSSER sempre tenen molt d’èxit pels seus bons resultats a l’hora de trobar ocupació. En aquesta ocasió, hem volgut apostar per una formació més concreta i centrada en sectors amb més demanda d’ocupació», ha conclòs Paqui Abella.

 

Informa Nou Horta. Alcàsser

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments