InicioHorta Sud VALCatarroja-VALCatarroja obri el nou pàrquing gratuït junt al Barri de les Barraques

Catarroja obri el nou pàrquing gratuït junt al Barri de les Barraques

Catarroja compta, des d’aquesta setmana, amb un espai més perquè el veïnat puga estacionar els seus vehicles. Es tracta d’un pàrquing habilitat en un solar del Barri dels Barraques, al costat del carrer Pelayo, en el qual l’Ajuntament ha estat treballant durant l’estiu per a adequar-lo com un aparcament.

 

El solar cedit per la Fundació Ramón Pastor, compta amb 6.000 metres quadrats i està situat al costat del Barri dels Barraques, amb un espai limitat per a l’aparcament, i que ara veurà incrementades les seues possibilitats d’estacionament. Una necessitat per a reduir el nombre de vehicles als nostres carrers i que s’uneix als estacionaments gratuïts situats en el Barri del Xarco i l’Institut que han sigut habilitats per l’actual equip de govern.

 

L’objectiu és continuar creant espais alternatius per a l’aparcament que reduïsquen el trànsit de cotxes pel municipi i milloren la qualitat de vida del veïnat, propiciant uns carrers més accessibles i agradables per a la ciutadania de Catarroja.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments