InicioHorta SudAlaquàsComencen els treballs de restauració dels taulells de les plantes nobles i...

Comencen els treballs de restauració dels taulells de les plantes nobles i de la sala la Torre del castell d’Alaquàs

Es tracta d’un conjunt d’obres renaixentistes datats en els primers anys del segle XVI.

L’Ajuntament d’Alaquàs ha iniciat les obres de restauració d’una part dels taulells ubicats a les plantes nobles i a la Sala La Torre del Castell d’Alaquàs. Aquesta actuació compta amb la col.laboració de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

 L’objectiu d’aquestes obres és continuar treballant en la restauració de tots els elements que formen part de la riquesa històrica i artística del Castell d’Alaquàs per tal de contribuir a l’estat de conservació i salvaguarda del patrimoni local. Els taulells en què s’està treballant estan considerats per l’equip d’investigadors i restauradors com a obres renaixentistes de gran valor datats dels primers anys del segle XVI.

 Per una banda, s’ha decidit intervindre en determinats paviments de la Sala La Torre després d’haver-se detectat deformacions en algunes peces en concret. Respecte als paviments de les diferents estàncies que conformen la Sala La Nova, l’objectiu és desenvolupar un projecte de conservació i restauració adequat per a completar els treballs que es van iniciar durant el Projecte de Rehabilitació.

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments