InicioHorta Sud VALMassanassa-VALMassanassa abona 22.000 € als primers beneficiats del pla Re-Força Massanassa

Massanassa abona 22.000 € als primers beneficiats del pla Re-Força Massanassa

L’Ajuntament de Massanassa ha iniciat ja el pagament de les ajudes RE-FORÇA MASSANASSA als primers 14 beneficiats per un import global de 22.000 euros: 13 de 1.600 euros i 1 de 1.200 euros. «Es tracta de comerços i establiments de restauració que s’han vist obligats a tancar fins a arribar a la fase 1, i corresponen a les dues modalitats que l’Ajuntament ha establit per a ajudar als autònoms i petites empreses per les pèrdues ocasionades per la pandèmia» explica l’alcalde, Paco Comes Monmeneu.

 

A la primera modalitat dotada amb 1.600 euros poden acollir-se els autònoms i les petites empreses afectades pel tancament obligatori d’establiments i que haja suposat la paralització total de la seua activitat econòmica, supòsit dirigit majoritàriament al xicotet comerç de la localitat.

 

Mentre que la segona modalitat, de 1.200 euros, està destinada principalment als autònoms i les petites empreses la facturació mitjana mensual de les quals des de la declaració de l’estat d’alarma fins a la presentació de la sol·licitud contemple una reducció d’almenys el 75%, en relació amb la facturació efectuada en el mateix període en l’exercici anterior.

 

L’alcalde Paco Comes Monmeneu també explica que «tenim més de 150 sol·licituds presentades, i és important destacar l’agilitat amb la qual s’ha tramitat, ja que des de la resolució a l’abonament únicament passen dos dies». L’import global de les ajudes ascendix a 250.000 euros.

 

Els autònoms i les petites empreses de Massanassa compten amb la finestreta d’informació telefònica de suport i assistència a la tramitació de les ajudes RE-FORÇA MASSANASSA en el número 961251533 gestionat per l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local. Aquestes ajudes tenen per objecte atorgar liquiditat als autònoms i petites empreses, per a ajudar en la pèrdua d’ingressos ocasionada per la pandèmia.

 

Així mateix, aquestes ajudes són compatibles amb les atorgades per altres Administracions Públiques, en els termes previstos en la convocatòria aprovada. El termini de sol·licitud serà de tres mesos, des de la publicació de la convocatòria en el BOP i es resoldran quinzenalment.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments