InicioHorta Sud VALPaiporta-VALArranca a Paiporta el programa Escoles Obertes

Arranca a Paiporta el programa Escoles Obertes

 

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Paiporta posa en marxa el programa ‘Escoles Obertes’, gràcies al qual associacions, clubs i entitats locals tindran al seu abast les instal·lacions educatives de quatre centres de primària. Aquesta iniciativa té lloc a les vesprades, després de l’horari lectiu, de dilluns a dijous, fins a les 20’30. Els centres que estaran a disposició de la ciutadania en el programa ‘Escoles Obertes’ seran els CEIPs L’Horta, Lluís Vives, Ausiàs March i Rosa Serrano. En dos d’aquests centres (L’Horta i Rosa Serrano) la regidoria d’Educació ha apostat per contractar un/a monitor/a de temps lliure, que custodiarà les instal·lacions i alhora farà de gestor i dinamitzador d’activitats a aquells col·lectius que ho sol·liciten.

Les associacions, clubs o entitats interessades a demanar la utilització puntual o periòdica d’un espai en aquests centres poden presentar una instància a l’Oficina UNICA, en la planta baixa de l’Ajuntament. Les activitats d’escoles esportives, alguns clubs esportius i altres entitats musicals i associacions ja han començat la seua activitat, tot demanant autorització a la Comunitat Educativa. A partir de novembre s’obri el termini perquè hi haja noves demandes, que s’autoritzaran en temps i forma si les activitats proposades compleixen el requisit i els objectius que exigeixen el programa “Escoles Obertes”, val a dir que siguen activitats no-lucratives, culturals, esportives o lúdiques, que incidisquen en la participació i el creixement sociocomunitari de la ciutadania de Paiporta. Tots els detalls dels requisits del programa es poden consultar en aquest enllaç, on també es pot descarregar la instància per a sol·licitar l’ús de les instal·lacions educatives.

L’obertura de centres escolars ha sigut una demanda històrica de les famílies de les distintes comunitats escolars, alhora que de moltes associacions i col·lectius del poble, que volien poder tirar endavant la seua activitat o gaudir de més espais, aprofitables per la població en horari no lectiu.

 

Informa Nou Horta. Paiporta

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments