InicioHorta Sud VALPaiporta-VALFalles, Ajuntament i forces de seguretat es reuneixen per ultimar els preparatius...

Falles, Ajuntament i forces de seguretat es reuneixen per ultimar els preparatius per a les Falles de Paiporta 2020

El regidor d’Interior, Vícent Císcar, convocava en la sala de plens de l’Ajuntament a representants de les sis comissions falleres de Paiporta i Junta Local Fallera, membres de Policia Local, Guàrdia Civil, Espai i personal tècnic municipal per coordinar el dispositiu de seguretat del consistori i de les forces de seguretat per a les Falles de 2020, així com per a repassar la normativa municipal vigent durant aquests dies festius.

 

En la reunió es varen detallar alguns dels punts més significatius del ban municipal de cara a les festes falleres quant a horaris, ús de pirotècnia, talls de carrers, plantaes de falles i muntatge de les carpes.

 

Els talls al trànsit i a la circulació habitual en via pública començaran el dia 9 de març i es perllongaran fins al dia 20. Quant al muntatge de carpes, començarà entre el dia 11 i 12 de març, segons les necessitats d’intendència i aprovisionament de les diferents comissions. Quant a les mascletaes, es dispararan des del Pont Vell. Els castells, per la seua banda, es realitzaran al carrer Montcada.

 

En matèria de seguretat, hi haurà presència policial, així com reforç i suport de Protecció Civil, durant els actes centrals de les Falles, com ara entrega de premis o cremà. A més, la Guàrdia Civil col·laborarà cobrint aquells actes o espais on no arribe Policia Local, a l’hora que vetllarà per la seguretat ciutadana com de manera habitual. La direcció de l’empresa pública Espai planteva, com sempre, la correcta coordinació dels treballs necessaris per al funcionament i finalització dels actes.

 

“Volem tindre unes Falles on tot marxe correctament, amb seguretat i sense incidents. Amb l’ajuda i col·laboració de tots i totes, des de la comunitat fallera fins a personal municipal i forces i cossos de seguretat, ho aconseguirem”, expressava el regidor d’Interior.

 

Tant Císcar com els membres de Policia Local recordaven a les diferents comissions l’advertència de fer especial atenció a la venda d’alcohol a menors, el control d’ús de petards i coets en menuts i menudes i, sobretot, per tal de tindre unes festes tranquil·les i convivals, la necessitat de respectar el descans veïnal i els límits quant a nivell de sonoritat.

 

Per la seua banda, la vicealcaldessa i regidora de Cultura de Paiporta, Maribel Albalat, present a la reunió, es mostrava confiada en la bona marxa d’aquestes falles, com ve sent habitual els darrers anys, i aprofitava l’ocasió per a animar a les comissions a “comunicar qualsevol imprevist o qüestió que haja quedat pendent. Des de l’Ajuntament i les regidories de Festes i Cultura estem oberts a atendre a les falles amb qualsevol demanda per tal de fer que entre tots tinguem unes bones festes”. 

 

Informa Nou Horta. Paiporta

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments