InicioNou Torrentí VALTorrent-VALMobilitat estudia els recorreguts de TorrentBus per a adequar-los a les necessitats...

Mobilitat estudia els recorreguts de TorrentBus per a adequar-los a les necessitats dels usuaris

El regidor de Seguretat Ciutadana, juntament amb el responsable de l’àrea de senyalització de la Policia Local de Torrent, han volgut conèixer in situ els itineraris realitzats per les línies de TorrentBus (Verda, Roja i Blava) comprovant el seu funcionament per a millorar, modificar i estudiar possibles canvis.

En aquesta revisió s’han repassat també els itineraris i freqüències de pas dels autobusos. El regidor José Antonio Castillejo ha explicat que “es tracta d’una avaluació del servei fent-ho més útil a tots els usuaris”. L’objectiu és implementar mitjanes encaminades a millorar el servei, la ubicació i estat de les parades des del punt de vista dels viatgers. 

Durant els trajectes els usuaris han pogut parlar i traslladar les seues inquietuds i suggeriments al regidor de primera mà, ja que “les línies estan dissenyades, sobretot, tenint en compte l’opinió de les nostres veïnes i veïns que són els qui utilitzen el servei diàriament”, ha assenyalat Castillejo.

Cal recordar que els autobusos de Torrent són gratuïts per a col·lectius com a jubilats, estudiants, aturats i persones amb diversitat funcional.

Informa Nou Horta. Torrent

RELATED ARTICLES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Advertisment -

ultimas noticias

comercio

comercio

Recent Comments